tiistai 20. heinäkuuta 2010

Zumbaa ja karppia

Olen hurahtanut. Tai ainakin kovasti koitan hurahtaa. Toivoisin että hurahtaisin niin että järki lähtis. :D Eli mulla on alkanut kunnonkohotuskuuri, tai ehkä jopa elämäntaparemontti. Mullahan on tapana aina innostua ja sit ykskaks unohtaa koko homma, mut jos mä näin julkisesti asiaan vihkiydyn niin pakkohan sitä on edes yrittää. Haastan muutkin kunnonkohotukseen/elämäntaparemonttiin!

Tavoitteena mulla on saada lisäenergiaa, lisätä liikuntaa ja hankkia muutama lihas muutaman läsäkilon tilalle. Onneks mösjöö on myös mukana tässä projektissa omalta osaltaan, niin ei ehkä tule langettua niin helposti suklaajätskimansikkahillotäytteisiin köyhiin ritskuihin. Meillä tykätään (tykättäis) niistä :P. Mösjöö kyllä tuhos mun hyvän karppausalun tuomalla laivalta n. 500g suklaata. Vältä siinä nyt sitten hiilareita kun suklaa huutelee jääkaapista. Päätin että tuo suklaa pitää vain tuhota (eli syödä) niin lakkaa huutelemasta :D Suklaata lukuunottamatta tässä on nyt..ööh..no jotain 5 pvää mennyt muutoin vähäisillä hiilareilla, ja voin kertoa että mahapötsi on hieman laskeutunut. Mitään laihtumistahan se ei ole, vaan hiilariturvotukset ovat vaan poistuneet, mutta sama sen väliä jos paidat tuntuu kivemmilta päällä.

Mä en ole koskaan ollut mikään kovin liikunnanystävä mutta tota juoksemista olen aina silloin tällöin koittanut harjoittaa. Tänään pingoin (hölkkäsin about rollaattorivauhtia) melkein koko (no ainakin 3/4) Vanajaveden ympäri..tai siis..tiedättehän, sen lenkin :D
Linnapuistossa pystyttelivät jo telttoja viikonlopun festejä varten. Onkos ketään tulossa? Mites K&A?

Tänään ois edessä vielä opparipopparia ja mösjöökin tulee kotona käymään. Ihan kiva että käy ees välillä nukkumassa kotona :D


 

1 kommentti:

  1. täällä on huisi elämäntaparemontti raskauskilojen karistelu takana :) Hommaa ON :) mutta kaikkeen tottuun... taijusin juuri olleeni 2 kk ilman herkkuja.. Liikuntaakin olen tässä kuussa lisännyt. Voi kun asuttais lähekkäin niin revittäis toisemme lenkille :)

    VastaaPoista