perjantai 6. elokuuta 2010

Kirppistelyä ja karkinhimoa

Nyt himottaa ja pahasti. Himotuksen kohteena ufot, kirpeät salmiakkinaamat, kastanjat, suklaamaissipallot, pääkallot, vaahtomansikat ja -sienet ja niiiin edelleeen. Tänään on kyllä ihan pakko pitää karkkipäivä :D No saahan kerran viikossa, eikös saakkin (Paitsi ne ei saa joilla on 100€:n herkutteluveto menossa!).

Noh asiasta kukkaruukkuseen, kävin tänään kirpparilla ja löysinkin muutaman kivan jutun. Mullahan oli alkukesästä kirpparipöytä itselläni ja raahasin sinne sellaisia vaatteita jotka eivät vain yksinkertaisesti enää mahtuneet -nimittäin vaatekaappiin...Olen koittanut sen jälkeen välttää vaatekauppoja ja muutenkin tajuta se että kaksi ihmistä, 34 neliötä, miljoona pyssyä ja ammuskeluvaatetusjuttua + millarnan pikkuostokset eivät vain ole hyvä yhdistelmä. Muttah :D, kirpparilta löytyi eniveis kolme paitaa. (Kolme paitaahan mahtuu ihan minne vaan, siis mullahan voi olla vaikka kolme paitaa ihan koko ajan päälläkin, kolme paitaa menee vaikka hattuhyllylle, tai jos ottais yhden kattilan pois niin kuivauskaappiin, tai sit niitä voi säilyttää pesukoneessa silloin kun se ei ole päällä...)


Löytyi siis kolme paitaa: valkoinen neulehuppari (merkki Milla!), valkoinen aikuisuus "kauluspaita", rento ruutupaita (näytän ihan maalaisplikalta tuo päällä :D)Maalaispaidan hörhellyksia
Vähän ovat tuollaisia syksyisiä, mutta musta nyt voi alkaa jo ihan hyvin asennoitumaan syksyn tuloon. Se tulee kuitenkin, niin ihan hyvin voin vastaanottaa sen rennossa maalaisruutupaidassani :).
Musta syksy on kyllä ihan kivaa aikaa, varsinkin alkusyksy. Kun vähän alkaa jo korvia paleltaa ja sormenpäitä viluttaa, mutta aurinko kuitenkin vielä näkyy, ja puissa on värikkäitä lehtiä.
Ai niin, löytyi sieltä kirpparilta muutakin:

Suka, pääharja, ja jalustinkirjanmerkki
Nuo menee eräälle keppihevoshullulle :D. Yhteensä ostokset maksoi n.7€ että ei mielestäni pahan hintaisia ollenkaan, varsinkin kun paidat olivat tosi hyväkuntoisia. Harmittavan paljon kirppareilla myydään ihan rikkinäistä rojua kovaan hintaan :/.

Huomennä tämä hullu menee Viialan Vasenkätisen Vestareille ja nyt karppikaupoille! Seommoro!

1 kommentti:

  1. mut sadan euron herkkulakkoilija saa juustokakkua maanantaina :) koska otti vapaapäivän tehdäkseen sellaisen isosiskon muistamiseen :D! et lällislää!! :)

    VastaaPoista