maanantai 2. elokuuta 2010

ELOKUU!

Rosvot on kyllä uskomattoman törkeitä! Kävin siis kynsihuollossa (ihihii, ihanan naisellista :D) ja kynsihuoltajani kertoi kuinka hänen työpaikallaan siellä kynsihoitolassa oli käynyt varkaita! Ihan uskomatonta. Kynsihoitola sijaitsee kaupungin keskustassa, vanhassa puutalossa. Alakerrassa on jotain muita liikkeitä ja yläkerrassa tämän naisen yritys jossa hän työskentelee pääosin yksin. Hoitolaan oli siis astellut kaksi tummaa miestä, eivät olleet puhuneet sanaakaan suomea eikä englantia ja olivat vain tulleet sisään ja istuneet tuolille. Asiakkaan laukku oli ollut tuolilla ja kippaskappas, ei aikaakaan kun laukku oli käännetty ja rahat kähvelletty. Miehet olivat sitten vain poistuneet ja hämmentynyt asiakas ja kynsihoitaja olivat jääneet soittamaan poliisille.
Jotenkin ihan kammoksuttavaa että noin vain tullaan ja otetaan toisen rahat! Varmaan arvaattekin että ei ollut kovin luottavainen olo istua siellä käpälät kynsiuunissa ja vilkuilla hermostuneesti ulko-ovelle... Tämän tarinan opetus oli siis se, että kun menet kynsihuoltoon, ota mukaan pippurisumute ja istu rahapussisi päällä.

Tällaiset vähän neutraalimmat kynnet tuli tällä kertaa. Ihanaa kun on se muovitippi tuosta päästä jo kasvanut pois, niin nyt on vain oma kynsi, jonka päällä tuota koviketta.


Kynsihuoltojen lisäksi olen ehtinyt ottamaan vähän valokuviakin jälleen. Laitetaas pari arvoituskuvaa: Mikä kuvissa oleva esine on? Kyseessä siis sama kapistus.
Nauloja naulan perään. Tykkään suunnattomasti tuosta harmaasta puupinnasta <3
Ja mikä onkaan tämä kippurainen yksityiskohta? Kuka arvaa :)

Tänään ajattelin koulujuttujen lomassa leipoa vähän jotain suklaista karppiherkkua, ehkäpä tallaisen: http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=876.

Mutta nyt, ylös ja kauppaan. Ps. Eilen tuli hölkättyä pitkästä aikaa (on ollut aivan liian kuumaa siihen hommaan) ja kyllä se kunto vaan kuitenkin kasvaa. Tavotteenahan on hölkkäillä tuo vesi tuosta ympäri, ihan vielä ei siihen rahkeet riitä. Mutta jos vaikka huomenna :D

3 kommenttia:

 1. heippa! Törkeää touhua siellä kynsihuollossa! Mutta olen suunnitellut että joskus kun saan aikaan niin menen ja otan jotkut tuollaiset neutraalimmat kynnet!

  Vanha puu on kyllä ihanaa!

  Mut mä en arvaa mistä toi kuva on? vanha reki :D (en edes tiedä mistä tuli mieleen)

  VastaaPoista
 2. Hyvä Elli! Aikas lähellä, se on siis ihan tavallinen potkukelkka. Tuo kippura on siis siitä etuosasta, missä pidetään jalkoja kun istutaan kyydissä.

  Mä toivon että mulla on työhaastattelu tässä viikon sisällä, niin siks aattelin et jos en ihan mitään superblingbling -kynsiä laittais. Sit jos saan sen työn niin laitatan jotain oikein pinkkiä ja kimmeltävää :D

  VastaaPoista
 3. tsemppiä haastatteluun! ja kerro jossain viestimessä että mihin työhön, etenkin kun tiedät saitko sen :)

  VastaaPoista